WORDPRESS WEBSHOP LATEN BOUWEN?

Je hebt besloten een wordpress webshop te beginnen. Gefeliciteerd! Nu moet die wordpress webshop natuurlijk gemaakt worden en goed gaan draaien. Veel bezoekers trekken. En het liefst meteen omzet genereren. Wij regelen dat voor je!

U-First kan voor jou een aantrekkelijke en goed scorende wordpress webshop bouwen vanaf € 750,-. excl. btw. Wij bouwen het frame van een WordPress webshop. Jij vult hem vervolgens eenvoudig zelf met de producten waarmee jij de markt gaat veroveren. Dit is ons Doe-het-zelfpakket. Dit pakket kun je ook uitbreiden met verschillende plugins en mogelijkheden.

Ook kunnen wij een complete wordpress webshop voor je bouwen vanaf € 1500,- excl. btw.met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wij leveren hem dan kant-en-klaar op, zodat jij meteen kunt gaan verkopen. Want wij begrijpen als geen ander dat jij waarschijnlijk liever de ondernemer bent dan de webbouwer. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op je nieuwe onderneming. U-First.

Een wordpress webshop op maat laten maken? Neem contact met ons op via de chat of mail. Of vraag direct een offerte aan.

JOUW WEBSHOP KLAAR VOOR GEBRUIK

Een wordpress webshop moet overzichtelijk zijn. Jouw klanten moeten direct zien waar ze hun artikel kunnen vinden. Een heldere indeling en zoekfunctie. Jouw klanten wil je ook eenvoudig kunnen laten betalen. Snel en veilig. Met een wordpress webshop van U-First komen klanten bij je terug. Want na een goede ervaring volgen de herhaalaankopen.

Zelf een wordpress webshop bouwen is niet altijd eenvoudig. Wij hebben de ervaring en helpen je graag.

Lever ons je teksten en foto’s aan en wij vullen je winkel. Heb je zelf ideeën, vertel ze ons. Want vanaf het eerste ontwerp ben jij bij het proces betrokken. Het zijn jouw klanten en het is jouw winkel. U-First.

Nog geen foto’s of teksten? U-First neemt het je zonder probleem uit handen. Vraag een offerte aan voor sprekende foto’s en verkopende teksten. Wij gaan voor de levering van een complete webshop. Niet minder.

De Voordelen

 Overzichtelijk

 Snelle en veilige betaling

 SEO Optimalisatie

 Permanent online overleg
tijdens de ontwerpfase

 Eenvoudig zelf producten toe te
voegen met het WordPress CMS

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een webshop te bouwen?

Dit is afhankelijk van het aantal productenpagina’s en producten waaruit je webshop zal gaan bestaan. Daarnaast zijn wij voor groot deel afhankelijk van de snelheid waarmee jij het materiaal voor je webshop (product informatie en afbeeldingen) aanlevert. Meestal kunnen wij dit binnen een 1 tot ongeveer 8 weken realiseren.

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Wij bouwen webshops vanaf 250,- excl. btw. Op basis van een offerte met daarin al je wensen voor de webshop, kunnen wij een op maat gemaakte webshop voor je bouwen.

Heb ik inspraak in het ontwerp van mijn webshop?

Uiteraard. Goede communicatie vinden wij erg belangrijk. We bespreken de wensen van te voren en geven zo nodig advies. Wij maken een ontwerp en zullen daarna ook regelmatig met jou overleggen. Wij vinden feedback erg belangrijk. Hierdoor proberen wij tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Ik heb al een webshop maar daar ben ik niet tevreden mee, kunnen jullie dit overnemen?

Jazeker, Je kan je webshop bij ons onderbrengen. Wij kunnen je webshop restylen of een heel nieuw ontwerp maken.

Kan ik mijn webshop ook wijzigen nadat het klaar is?

Dat kan. Je kunt zelf met je webshop doen wat je wilt. Je kunt dit zelf onderhouden of door ons laten doen door middel van een onderhoudspakket.

Verzorgen jullie ook webhosting?

Jazeker, Je kunt bij ons verschillende hostingpakketten afnemen. Je kunt een pakket kiezen dat het beste bij je past. Komt je er niet uit dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Moet ik ervaring hebben voor een website of webwinkel?

Ervaring is wel wel een pré. Je kunt natuurlijk op het internet heel veel tutorials vinden die je verder op weg kunnen helpen. Maar voor een webshop is de basis kennis wel belangrijk.

Zit ik ergens aan vast?

Ja en nee. Het maken van de webshop is een eenmalig bedrag. Het domeinnaam en hosting betaal je jaarlijks. Indien je een onderhoudspakket bij ons hebt afgenomen betaald je deze maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar.

© Copyright 2015 - 2017 U-First in samenwerking met UFirstHDC