WEBDESIGNER

Webdesigner

Ben je opzoek naar een Webdesigner voor uw website of webshop? U-First staat graag tot je dienst.

Wij bouwen zowel websites als webshops met WordPress. Een WordPress website of webshop staat garant voor gebruikersgemak en een overzichtelijke indeling. Schitterende foto’s zijn eenvoudig te combineren met heldere teksten.

Deze website of webshop wordt volledig responsive gebouwd en is dus uitstekend te lezen op desktop, tablet en smartphone. U-First zorgt ook voor een goede vindbaarheid bij Google door middel van SEO-optimalisatie.

Daarnaast bieden wij een all-in pakket, met uitgebreidere mogelijkheden. Net wat jij wilt. U-First.

LAAT U-FIRST
VOORDELIG JOUW WEBSITE BOUWEN

Wij bouwen graag jouw website. Want we kunnen ons voorstellen dat je dat zelf best lastig vindt. Ons Basispakket biedt je een zeer goede website. Met de mogelijkheid van maar liefst 10 pagina’s. Met jouw teksten, ideeën en foto’s maken wij een mooie website. Heb je geen tekst of foto’s? Geen probleem. Ook daar bieden wij verschillende oplossingen voor.

Wij werken zeer snel en betrekken je bij het ontwerp. Vanaf dag 1 kun je de testpagina al volgen. Krijg je daardoor nieuwe ideeën? Wij voeren ze meteen door.

Bij ons uitgebreide All-inpakket zitten verschillende extra’s. Zo is websitebeveiliging en Google Analytics integratie inbegrepen. Wil je extra plug-ins, zoals bijvoorbeeld een boekingskalender of een meertalige site, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Er is namelijk heel veel mogelijk. Wij helpen je waar mogelijk. Net zo lang totdat jij helemaal tevreden bent. Pas dan zijn wij het ook. U-First.

De Voordelen

 Wij bouwen de site

 Daarna via WordPress CMS eenvoudig zelf te onderhouden

 Permanent online overleg mogelijk

 Snelle oplevering

 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

JOUW WEBSHOP KLAAR VOOR GEBRUIK

Een webshop moet overzichtelijk zijn. Jouw klanten moeten direct zien waar ze hun artikel kunnen vinden. Een heldere indeling en zoekfunctie. Jouw klanten wil je ook eenvoudig kunnen laten betalen. Snel en veilig. Met een webshop van U-First komen klanten bij je terug. Want na een goede ervaring volgen de herhaalaankopen.

Zelf een webshop bouwen is niet altijd eenvoudig. Wij hebben de ervaring en helpen je graag.

Lever ons je teksten en foto’s aan en wij vullen je winkel. Heb je zelf ideeën, vertel ze ons. Want vanaf het eerste ontwerp ben jij bij het proces betrokken. Het zijn jouw klanten en het is jouw winkel. U-First.

Nog geen foto’s of teksten? U-First neemt het je zonder probleem uit handen. Vraag een offerte aan voor sprekende foto’s en verkopende teksten. Wij gaan voor de levering van een complete webshop. Niet minder.

De Voordelen

  Overzichtelijk

  Mooi en uitnodigend

  Snelle en veilige betaling

  SEO Optimalisatie

✓  Permanent online overleg
tijdens de ontwerpfase

✓  Eenvoudig zelf producten toe te
voegen met het WordPress CMS

Een greep uit ons portfolio

© Copyright 2015 - 2017 U-First in samenwerking met UFirstHDC