WEBSITE ONDERHOUD

Last van spam? Rare foutmeldingen of werkt je website helemaal niet meer?

Wij nemen deze problemen graag uit handen en lossen dit graag voor je op. Ga je nog een website starten en wil je dat deze onderhouden wordt? Laat ons uw website onderhouden!

Het internet verandert continue. Plugins verouderen, thema’s verouderen, kortom de hele site verouderd. Net zoals apps word er regelmatig geüpdatet om de kwaliteit te verbeteren. Zo werkt het ook met een website. Zodra een plugin of thema verouderd, kan een deel van de site of de hele site niet meer werken. Ook worden er (zo genoemd) backdoors open gezet voor kwaadwillende, waardoor ze eenvoudig in je site kunnen komen.

Ze kunnen spam verzenden vanaf je account, virusbestanden plaatsen en in het ergste geval hacken. Wat als gevolg heeft dat je website niet meer optimaal functioneert of het helemaal niet meer doet. Geen van deze 3 opties zou je willen. Het is veel werk om uit te zoeken en vaak kost het veel tijd om op te lossen. Naast het updaten, is het ook erg belangrijk om regelmatig back ups te maken van je website, je site te optimaliseren en te beveiligen.

Wat moet je met al deze informatie? Jij bent ondernemer, wij begrijpen dat je je liever bezig houd met het ondernemen inplaats van je zorgen te maken over de website. Daarom kan je een onderhoudspakket afnemen bij U-First, zodat wij deze zorg uit handen kunnen nemen. Al voor 24,95 per maand heb je een onderhoudspakket waarbij wij al deze zaken voor jou uitvoeren.

Je kan heel eenvoudig een onderhoudspakket bestellen. Je zit niet vast een een maandelijks abonnement en je krijgt de mogelijkheid binnen 14 dagen te betalen via bankoverschrijving, Ideal of Paypal.

Onze pakketten

Basis
maandelijks
20.00
uitvoering 1 keer p/maand
excl. btw
Updaten
Wekelijkse back-ups
Database opschonen
Optimaliseren
Maandelijkse controle op veiligheid
Wekelijkse scan
Beveiliging
Aanpassingen teksten afbeeldingen
Bestel nu

Veelgestelde vragen

Wat zit er in het ondershoudspakket?

In alle onderhoudspakketten zit het volgende: Updaten, maandelijkse back ups, database opschonen, optimaliseren, maandelijkse controle op veiligheid, wekelijkse scan, beveiliging van de website.

Ben ik verplicht om een onderhoudspakket te nemen?

Nee dat ben je niet. Wij raden dit wel sterk aan omdat het erg belangrijk is je website bij te houden. Je kunt ook zonder onderhoudspakket altijd een beroep op ons doen.

Wil je geen pakket dan betaal je 65,- per keer.

Het voordeel van een onderhoudspakket is, dat je gebruik maakt van een voordelig tarief.

Ik wil eigenlijk geen abbonement waar ik aan vast zit, kan dit?

Zeker weten. Ons onderhoudspakket is niet letterlijk een abonnement waarbij wij maandelijks geld van je rekening af incasseren. Wel krijg je maandelijks een factuur die je binnen 14 dagen dient te betalen.

Je kunt er voor kiezen per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar te betalen.

Kan ik het onderhoudspakket ook up of downgraden?

Jazeker, Indien je het goedkoopste pakket hebt en je denkt meer nodig te hebben dan kan je altijd upgraden. Heb je een duurder pakket maar denk je dit niet nodig te hebben, dan kan je altijd downgraden.

Zitten er kosten verbonden aan het up of downgraden?

Nee, er zitten geen extra kosten aan verbonden. Wel is het zo, dat als je vandaag een onderhoudspakket aanvraagt en deze over 2 weken wilt wijzigen, je het hele bedrag dient te betalen. Wij raden je daarom aan de maand af te laten lopen en dan up of down te graden.

Hoe vaak worden er back ups gemaakt?

Indien je, je eigen website onderhoud doen wij dit niet. Heb je een onderhouds-pakket bij ons lopen, dan word dit voor je gedaan. Er  worden maandelijks back ups gemaakt van de websites en dagelijks van onze server.

© Copyright 2015 - 2017 U-First in samenwerking met UFirstHDC