GRAFISCHE VORMGEVING

De ideale vormgeving

Een idee in je hoofd zet je niet snel op papier. Grafische vormgeving is een vak apart. Ons vak. Met onze achtergrond en ervaring zetten wij abstracte beelden om in een heldere vormgeving. Het plaatje dat jij voor ogen had, vatten wij in kleur en vorm. Steeds in overleg, zodat het jouw idee blijft.

En kan je huisstijl wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij zorgen graag voor een restyle. Een modern nieuw jasje dat bij jou en je bedrijf of organisatie past.

Logo

Een logo moet bij je passen en moet uitstralen waar jouw bedrijf voor staat. Wij helpen je graag met het ontwerpen van een klassieke, stijlvolle en modern logo!

Huisstijl

Je huisstijl is je identiteit. Een goed doorgevoerde huisstijl zorgt voor herkenning. En daarmee voor reclame. Van briefpapier tot stickers. U-First kan je hierin adviseren.

Flyer

Extra aandacht voor jouw product of actie. Huis-aan-huis of uitdelen in het winkelcentrum. U-First ontwerpt flyers die jouw doelgroep aanspreken.

Advertenties

Klein in een clubblad of groot in de krant. Een advertentie moet opvallen, moet triggeren. U-First zorgt ervoor dat jouw doelgroep jouw advertentie niet over het hoofd ziet.

Folders

Een goede folder wordt nog altijd gelezen. Als de folder overzichtelijk is en goed is vormgegeven roept hij gegarandeerd op tot actie. U-First ontwerpt die folders.

Drukwerk

Je ontwerpen laten drukken? Dat kan ook bij ons. U-First verzorgt al je drukwerk tegen zeer scherpe tarieven en uiteraard altijd van de beste kwaliteit.

Wil je vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?
Vraag dan direct een offerte aan!

U-FIRST VOOR AL JE RECLAMEDRUKWERK

Voor verschillende bedrijven en organisaties is U-First de vaste ontwerper. Het is belangrijk om een goede huisstijl vast te houden. U-First zorgt voor een stukje continuïteit en daarmee herkenbaarheid. En een herkenbare stijl is de beste reclame.

Voor vaste lage prijzen ontwerpen we ook graag jouw opdrachten. Bovengenoemde producten zijn de ontwerpen waar we het meest voor gevraagd worden. Maar uiteraard zijn nog veel meer ontwerpen denkbaar.

Van ontwerp tot drukwerk. Je kunt het allemaal aan ons overlaten. Met twee drukkerijen hebben wij vaste afspraken. Zo kunnen wij altijd een zeer goede kwaliteit drukwerk afleveren tegen lage prijzen. Natuurlijk kun je alles ook los bij ons bestellen. Ontwerpen leveren wij aan in het door jouw gewenste formaat. En heb je snel alleen drukwerk nodig? Wij regelen dat het in no time bij jou op de deurmat staat.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

De Voordelen

 Jouw idee is ons uitgangspunt
 Je blijft betrokken bij het creatief proces
 Kwalitatieve en herkenbare ontwerpen
 Snelle levering
 Huisleverancier voor levering producten
 Drukwerk mogelijk
 Mogelijk in combinatie met website

Veelgestelde vragen

Wat ontwerpen jullie allemaal?

Wij ontwerpen o.a; logoʼs, huisstijlen, flyers, brochures, folders, advertenties, uitnodigingen, posters, banners, spandoeken, vlaggen, stickers en t-shirts. Staat hetgeen wat je nodig hebt, hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Hoelang duurt zo een grafisch proces?

De doorlooptijd van een grafisch ontwerp is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van een opdracht.

Wij werken vrij snel en kunnen daarom ook meestal een ontwerp dezelfde dag nog af hebben als dat nodig is.

Meestal proberen wij binnen 1-3 dagen al de eerste voorstellen te presenteren.

Nadat je een keuze hebt gemaakt en je feedback gegeven heb, werken wij verder aan het door jou gekozen ontwerp.

Na de aanpassingen te hebben doorgevoerd, ontvang je een nieuw voorstel (eventueel meerdere). Hier kan je weer feedback opgeven. Is het ontwerp goed , dan kunnen we dit afronden.

Is een grafisch ontwerp duur?

Het hangt ervan af hoe je het bekijkt. Grafisch ontwerpen is een creatief proces. Dit kost tijd en daar staat een vergoeding tegenover. Daartegenover staat dat een goed uitgevoerd grafisch ontwerp, ook geld kan opleveren middels meer naamsbekendheid, beter imago of een hogere verkoop. Wij proberen onze tarieven zo betaalbaar mogelijk te houden.

Wat zijn de kosten van een grafisch ontwerp?

Elk ontwerp is anders. Een visitekaartje is niet het zelfde als een flyer. Voor sommige ontwerpen hebben wij wel vaste tarieven gesteld, omdat deze het meest voorkomen.

Hoelang we met een ontwerp bezig zijn, is afhankelijk van het doel van de klant. Wij werken redelijk snel en kunnen daardoor de kosten laag houden.

Met een goede briefing van de klant, kunnen we een hele hoop tijd besparen. Dat scheelt jou in je portemonnee!

Waarom is een visitekaartje goedkoper bij online bedrijven?

Het grote verschil is dat je meestal gewoon standaard visitekaartjes krijgt die andere bedrijven ook gebruiken. U onderscheid uw zelf hier niet mee. Een op maat gemaakt visitekaartje is een uniek ontwerp, dat gebaseerd is op uw huidige huisstijl of uw huisstijl dat in ontwikkeling is.

Wie heeft de rechten van het grafisch ontwerp?

Nadat een grafisch proces is afgerond en na betaling van de factuur, is de opdrachtgever eigenaar van het grafisch ontwerp.

Dat wil zeggen dat de opdrachtgever onbeperkt gebruikersrecht heeft.

De auteursrechten blijven eigendom van U-First. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever het grafisch ontwerp niet zonder toestemming kan veranderen of doorverkopen.

Hoe krijg ik de bestanden aangeleverd?

Het meest gebruikelijke zijn een pdf en jpg bestanden. Tenzij je een ander bestand nodig hebt. Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Meestal worden er pdf’s voor drukwerk gebruikt en jpg bestanden voor online promotie.

Alleen het logo wijkt af van het gebruikelijke. Hiervoor krijg je een eps, ai, jpg en png bestand van ons aangeleverd.

Wil je, je logo in verschillende formaten? Dit kunnen wij als pakketten aanleveren. Wij vragen per pakket 30,- excl. btw.

Mocht je een jpg bestand in een ander formaat nodig hebben, dan kun je deze gratis bij ons opvragen.

Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening.

Kan ik ook een huisstijl laten maken als ik al een logo heb?

Dat kan zeker. Indien je al een logo hebt, kunnen wij op basis daarvan je huisstijl ontwerpen.

Kunnen jullie ook drukwerk verzorgen?

Dat kunnen wij zeker! Wij kunnen alles uit handen nemen. Wij hebben werken met online drukkerijen waardoor wij tegen de scherpste prijzen je drukwerk kunnen verzorgen.

© Copyright 2015 - 2017 U-First in samenwerking met UFirstHDC